HET LICHT OP SAINT TROPEZ, ANDREW NEIL, MIJN VERBINDENDE ELEMENTEN D.D. 3 SEPTEMBER VANAF 1995 EN DE 19E ETAPPE VAN DE VUELTA

Eergisteren 1 september 2021 zag ik in ‘Tijd voor MAX’ in aanwezigheid van Janny van der Heijden de Belgische zanger/producer Gert Verhulst met een schitterende vertolking van zijn lied Zij. Hij liet daarbij ook beelden zien van zijn huis in Saint-Tropez. Saint-Tropez is in mijn verhaal onder meer vermeld in Correspondence with the Royal House of the United KingdomEngagement DayWhy are you sitting on the roof of that house in Saint-Tropez?ConcernDianetics in AmsterdamNun komm der Heiden HeilandMy Dear Royal HighnessDe touwtjes aan elkaarCervantes Enterprises in BrusselAfdeling BedrijfsontactenTommy can you hear me?WereldkampioenschapDankVoortgangsrapportageAdreswijzigingFeestdagHet lichtschip is verdwenenWassenaar. Wassenaar, WassenaarWillem-Alexander 34 jaarNieuwsbrief 001 en 002Nieuwsbrief 004 en 005Hotel ByblosBack in The NetherlandsDerde Bericht uit de Keizer KarelstadPartijen stemmen in met regeerakkoordBrief van Friso en MabelIn Koninklijke DienstRoyal DevelopmentsEl Gran Teatro del MundoDiana, verhaal van een prinses (Deel 4)Boris Dittrich, Frank de Grave en Gijs van AmstelBericht uit Maidstone in KentMassage of saunaReconstructie: de rit naar de luchthaven Le BourgetHet kapitaal van de toekomst en het kapitaal van vandaagOpnieuw naar het Lange VoorhoutBewijs teken van leven en The Diana Inquest en Eenheid, Vrijheid en Verantwoordelijkheid. Vanuit deze achtergond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht ‘Het Licht op Clarence House, Onze Butler Paul Burrell opnieuw in actie en mijn verbindende elementen d.d. 2 september vanaf 1995‘ mijn verbindende elementen d.d. 3 september vanaf 1995 tot en met 2012: 1995 The Philosopher, Lamentatione, The Imperial 1996 Overzicht gevoerde correspondentie met regereingsfunctionarissen vanaf 1 januari 1996/Declaratie 1997 Condolences 1998 Mr Right 1999 Hochzeit 2000 Ed d’Hondt 2002 Manuel Múñoz Ruiz 2003 20030903 Peter Vincent SchuldUw brief d.d. 29-08-2003 2005 Diana’s man 2007 Agendapunten voor het maandagochtendoverleg 2008 Inzake Cervantesonline.eu 2009 Inzake Endemol en andere wetenswaardigheden 2010 Het Haags Juristen College en de Britse MaagdeneilandenRoad Town Tortola (1)Road Town Tortola (2) 2011 Toyota of Alfa Romeo 2012 De koffer en de kluis

13:40 Ontvangen Andrew-Neil-NOT-return-GB-News-week-Isabel-Oakeshott-joins Andrew Neil ‘will NOT return to GB News next week’ – as channel announces new line up including Isabel Oakeshott who will host weekly political show. Neil announced less than two weeks after launch in June he was taking a break. He was reportedly set to return on Monday, September 6, but now will not. Has been speculation that he has fallen out with CEO Angelos Frangopoulos. GB News said today that Ms Oakeshott would host political show on a Friday. By Harry Howard For Mailonline Published: 12:30 BST, 3 September 2021 | Updated: 12:32 BST, 3 September 2021

Andrew Neil is vooral bekend geraakt door zijn uitspraak ‘He or she who laughs last laughs longest’. Unfortunately it has become a ‘He’ als beschreven in Assessment on behalf of Lady Diana Frances Spencer Princess of Wales. Vandaag gaat de Vuelta van Tapia de Casariego in Asturias naar Monforte de Lemos in Galicia. 21:25 Mijn aandacht gaat thans uit naar mijn vroegere stadgenote Amira Willighagen. Tot morgen, John