HART VAN NEDERLAND EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 12 SEPTEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Heeft u zich wel eens kunnen verplaatsen in de belevingswereld van een Britse soldaat aan een parachute boven de Ginkelse Heide? Vanuit die gedachte heb ik gisteren een overzicht gemaakt van de documenten waarin het adres Neude 30 C in Utrecht is vermeld. Of het de schuld is van Montgomery durf ik niet te bevestigen. De communicatiemiddelen van die tijd staan in geen enkele verhouding tot hetgeen wij heden ten dage aan den lijve ondervinden. Het is inmiddels geen geheim meer dat er indertijd inzake operatie Market Garden een meningsverschil bestond tussen Bernard Montgomery en Bernhard zu Lippe-Biesterfeld beste Maagd: Het kan een druk weekend voor u worden doordat mensen beslag leggen op uw tijd en energie. Gelukkig hebt u voldoende pit om alles aan te kunnen, maar voorkom dat u uitgeput raakt. Houd de avonden vrij voor uw partner.

Vissen: Naasten kunnen emotioneler lijken dan anders en klagen over te weinig aandacht van uw kant. Er kan een situatie ontstaan die op uw zenuwen werkt met tot gevolg dat u te heftig reageert. Probeer uw geduld te bewaren.

Schorpioen: Maak er een genoeglijk weekend van met goede vrienden, sportieve activiteiten of wat klungelen in de tuin. Al u zich zorgen maakt over uw gewicht, ga dan joggen of fietsen, desnoods op de hometrainer als het regent.

Dat is voor mij niet weggelegd dit weekend. Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan Berichten van Carmen de las Cuevas in Granada, de Nederlandse Interkerkelijke Gemeente aan de Costa del Sol en mijn documenten d.d. 11 september vanaf 5 januari 1991 mijn documenten d.d. 12 september vanaf 5 januari 1991: 1996 UitnodigingSaludosCongratulaciones 1997 InvestigationVerantwoordingAntwoord 1998 Cumpleaños Het zwarte schaap 2002 L@rix in VelpReminder 2004 Gelukwensen 2005 De mannen van Diana Deel 2 2006 Van De Zevende naar De Achtste Hemel 2007 Wanneer gaat Diana’s nalatenschap eindelijk naar ons bedrijf? 2009 Ready for take off 2010 Wilders en de Twin Towers 2011 Adreswijzigingen, paspoortnummer en communicatie met de Britse Ambassade in Den Haag 2012 Parlementsverkiezingen in Nederland.

In dit verband vestig ik nog eens de aandacht op het adres Neude 30c in Utrecht. Ook wel aangeduid als ‘Het geheim van Utrecht’ of ‘Hart van Nederland’.