OVERLIJDEN JACQUES CHIRAC, MIJN COMMUNICATIE VAN GISTEREN EN HET LICHT OP ABN-AMRO

12:14 Ik vernam zojuist op het NOS Journaal het bericht dat voormalig president Jacques Chirac van Frankrijk is overleden. De laatste keer dat ik de heer Chirac heb gezien was op 8 mei 2006 in Parijs. Na verzending van De toespraak van Koning Willem-Alexander in de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties en de ontwikkelingen in Spanje en het Verenigd Koninkrijk verzond ik deze reactie naar aanleiding van de debatten in het Britse Lagerhuis: “25 sep. 2019 19:45 De schreeuwlelijker is thans aan het woord. Without any reasonable argument. 20:08 Ze draaien om De Zaak heen. 20:37 De voorzitter van het Britse parlement (Mr Speaker) grijpt terecht in in de chaotische discussie. Wat een verschil met ons Nederlandse parlement tijdens de begrotingsdebatten! Daar kunnen ze nog heel wat van leren in ‘The United Kingdom’. Het is gewoon niet om aan te zien, 20:51 (12 uur geleden) Er wordt enorm aangedrongen op een deal. Ingeval mijn voorstel wordt aangenomen dat is beschreven in Business Plan Instituto Cervantes England and Wales English version heb ik geen probleem. Welterusten.”

Het NOS Journaal wijdde vanmorgen aandacht aan het onderzoek naar witwassen bij ABN AMRO. In dit verband heb ik een lijst met documenten samengesteld waarin ABN AMRO is vermeld beginnend met Marketing: Afnemersanalyse en eindigend met Bericht van ASR Vastgoed Vermogensbeheer.