ONZE BUTLER PAUL BURRELL, HET LEIDS ONTZET EN MIJN VERBINDENDE ELEMENTEN D.D. 3 OKTOBER VANAF 1995

Vandaag wordt het Leidens Ontzet evenals vorig jaar opnieuw gevierd in het Grandcafé de Brabander van Frans Damen uit Breda.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht De brand in Windsor Castle in The Crown en mijn verbindende elementen d.d. 2 oktober vanaf 1995 mijn verbindende elementen d.d. 3 oktober vanaf 1999 Reünie 2002 Onze butler Paul Burrell 2003 Mabel  2004 Afspraakbevestiging 2005 De gustibus non est disputandum 2006 Het ontzet van Leiden 2007 Britse jury onderzoekt complottheorieën 2008 Checkendon 2009 20091003 Paars III en de Olympische Spelen in Rio de Janeiro 2010 Letters to Diana en het ontzet van LeidenCervantesonline 2011 Bericht voor de Economische Studenten Vereniging Nijmegen 2015 NCCS Leids ontzet.

We hadden deze dag een folkloristische muziek- en dansgroep te gast uit Avilés in Asturië. Wij hebben die stad tijdens het AEPE-Congres in Gijón bezocht op woensdag 12 juli 2012. 2016 NCCS-viering van het ontzet van Leiden (1574). De vraag komt hierbij mij op wat de steden Breda en Leiden met elkaar gemeen hebben. Die vraag is eenvoudig te beantwoorden. Beide steden hebben een belangrijke historische relatie met Willem van Oranje. Vaanuit deze achtergrond memoreer ik mijn belangrijkste documenten waarin de stad Breda is vermeld: GespreksafsprakenAfspraken institutenBeëindiging Operatie SpiderGolden Heart FoundationEl puente holandésUw kenmerk 0950000 – AQ 588.096Regarding Mr and Mrs WijffelsHow to build the bridge and to become the partnerD-Day DominoVuelve usted en septiembreNo profit like non profitPurple Heart OperationOntwikkel uw bedrijfBericht aan de directie 002Warm welkom voor Prinselijk PaarPrioriteit nummer éénOver de brug komenEén voor allenKeizerstad en Luzac CollegeDe Heeren van NijmegenYou are the One My Number OneEn dan nu… Het systeemActa de clausuraMonsterzege para los imperialesUitnodiging uit BredaMijn acties voor november en december 2008Bodemprijs honderd miljoenWerk voor de leden van de Vereniging Docenten Spaans in NederlandBreda cursusplaats 480Zeg mij wat ik moet doenLedenvergadering Valkhofvereniging 2008Residentie Engelenburg ­ – Vacatures docenten SpaansNieuwe vacature in BredaMy secret missionDutch American Heritage DayMemories of Bonnie ScotlandGoedkeuring van Koningin Elizabeth II voor huwelijk van Prins William ­– Twee dagen nationale rouw in SpanjeShakira Schijfsma eerste cursiste van het Instituto Cervantes BeneluxUitnodiging voor bezoek aan Paleis Soestdijk ontvangenVijfde NS-keuzedag 2011-2012De kroonprinsconnectie en Regioindeling NIOW-Talen 1981-1987.

In dit verband ontving ik dit artikel van de Daily Mail: Why Diana is the third wheel in Harry and Meghan’s marriage: Aged 16 Duchess wept when she saw his funeral flowers to ‘Mummy’ and Prince says he thinks of her every day, writes the princess’ confidante ANDREW MORTON By Andrew Morton For The Mail On Sunday Published: 22:00 BST, 2 October 2021 | Updated: 23:50 BST, 2 October 2021

Ik ben Andrew Morton zeer erkentelijk voor dit artikel.