MIJN VERBINDENDE ELEMENTEN D.D. 21 NOVEMBER VANAF 1997 EN DE TOESPRAAK VAN KONING WILLEM-ALEXANDER IN DE ALGEMENE VERGADERING VAN DE VERENIGDE NATIES

Aansluitend aan mijn bericht Kabinetsformatie in de Zwaluwenberg in Hilversum en mijn verbindende elementen d.d. 20 november vanaf 1995 memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 21 november vanaf 1997 Uitnodiging Prinses Diana ‘Concert for Life’   2003 Driemaal is scheepsrecht 2004 Nieuwe baan 2006 Knijff Merkenadviseurs en het Haags Juristen College 2007 Twee ordners en een plakstift 2009 Constantino de Miguel, Experiencias Holandesas en het eerste paarse kabinet en 2011 Viering 63ste verjaardag.

Na dit te hebben vastgesteld heb ik vanmorgen deelgenomen aan de kerkdienst van de Nederlandse Interkerkelijke Gemeente aan de Costa del Sol in Torremolinos onder leiding van Ds Hans van der Wal uit Velp en heb ik mij vervolgens gewijd aan mijn bericht De toespraak van Koning Willem-Alexander in de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties en de ontwikkelingen in Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

18:38 In dit verband gaan mijn gedachten thans uit naar mijn bezoek aan Bilbao op 25 juli 2019. I am a strong believer. Volgens mijn oudste zoon schijnen er hier nu ook kerstbomen te worden verkocht rond de Plaza Mayor. Ik ben nu benieuwd naar de ervaringen over hetgeen Gerald Brenan heeft beschreven over de geschiedenis van dit land.

Voor de goede orde verwijs ik naar De Verenigde Naties.

Laten wij duidelijk zijn: Het Recht staat boven alle politieke partijen.