ONTSTRESSEN

Liesbeth, Gisteren heb ik na verzending van mijn bericht 20130108 Europese idealisten  om 14:06 aan jou, Elly, Marc, Cor en Geert Peters tussen 16:00 en 19:00 een saunabezoek gebracht aan Hotel AmaraguaWAAR HET ALLEMAAL IS BEGONNEN IN 1985 – om te ontstressen. Stress verdwijnt ook wanneer administratieve processen zorgvuldig worden gekanaliseerd. Daarom heb ik besloten vanaf heden vooralsnog geen documenten meer naar mijn emailadres van cervantes.nu  te sturen, zodat de medewerkers van het Cervantes.nu-team in Purmerend de gelegenheid krijgen om deze website te perfectioneren zonder enige interferentie van mijn kant. Ook dienen wij ervoor zorg te dragen dat er geen persoonsverwisselingen plaatsvinden. Zo begin ik langzaamaan de indruk te krijgen dat er partijen in de markt zijn die wederrechtelijk van mijn naam John van der Heyden gebruik maken. In dit verband is het opmerkelijk dat mijn boek Letters to Diana Princess of Wales reeds in 2001 is geproduceerd, sinds 2002 op de markt is en ik tot op heden nauwelijks enige royalties heb ontvangen terwijl het boek wereldwijd te koop is en zelfs bij  Barnes and Noble  de lijst aanvoert van alle boeken die er met betrekking tot Prinses Diana zijn uitgebracht. In dit verband had de Telegraaf onlangs een interessant bericht dat iemand de naam “Allah” heeft geprobeerd als merknaam te deponeren bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom. Het bureau heeft dat depot volgens de Telegraaf echter niet geaccepteerd. En naar ik meen op terechte gronden. De verlenging van mijn merkdepot voor het Instituto Cervantes is echter wel geaccepteerd. En mijns inziens op terechte gronden. Het betreft immers een geestelijk eigendom. Dit eigendom is verkregen doordat ik mij reeds vanaf mijn eerste bezoek aan Madrid in 1968 – “from scratch” – met de ontwikkeling van het Instituto Cervantes heb bezig gehouden. Dat zit dus voor honderd procent “tussen mijn oren” en het doet mij deugd dat de Directeur-Generaal van het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom dat heeft ingezien.

Na het bovenstaande gisteravond te hebben opgetekend constateerde ik in mijn correspondentie en schriftelijke berichtgeving 2001 speciale aandacht voor 1 maart 2001 Tien jaar Nieuw Elan, 1 maart 2001 Cervantes Management Centre, 24 juni 2001 Plus Ultra en in mijn vermelding van Hare Majesteit Koningin Beatrix voor 30 januari 2008 Tocht over de Veluwe en 14 de abril de 2009 El Español en La Unidad y La Diversidad – Segundo día. Hierna heb ik een telefoongesprek gevoerd met Drs T. Breuker te Groningen inzake de DE KIP MET DE GOUDEN EIEREe kip met de gouden eieren en genoten van NEW HOPE FOR THE FUTURE en het Concierto  de Aranjuez .

PETER OTTENHOFF

Vannacht heb ik gedroomd van Peter Ottenhoff. Hij speelt nog steeds een belangrijke rol in mijn gedachtenwereld. Ik stel dan ook vast dat in mijn berichtgeving aan hem thans 9:06 de aandacht uitgaat naar 2 augustus 1997 Een maand later, 16 september 1997 Faxbericht aan The Ambassador of the United Kingdom, 19 juni 1998 Verjaardag, 20 augustus 2000 Van intern naar extern geheugen en 25 augustus 2000 De Koppeling. Ik heb Peter altijd als een goede vriend beschouwd en een loyale werknemer.

EDWIN DE BEUKELAAR

Ook Edwin is belangrijk voor jou en voor mij. Ik vond vandaag zijn webpagina EDWIN DE BEUKELAAR, DE BEUKELAAR GROEP. Van hem is de uitspraak “Er zijn maar twee vrouwen in jouw leven: Liesbeth en Diana”, waarop ik heb gereageerd met “Ja, dat klopt. Diana is dood. Dus blijft er nog maar ééntje over.” Zijn taleninstituut aan de Langevelder Slag blijkt ook in korte tijd Prinses Máxima Nederlands te hebben geleerd. Dat cirkeltje is dus ook weer gesloten. In dit verband gaat de aandacht thans uit naar Eenwording, Vier jaar na de eerste rechtzitting van Paul Burrel, Derde dochter voor Máxima en Willem-Alexander, De NAVO-Top in Huis ter Duin, De Top 47 van 1 november 2008 en Blauw Bloed van vrijdag 7 oktober 2011. Ik sluit niet uit dat Edwin de Langevelder Slag heeft uitgekozen vanwege de verhalen die ik hierover heb gepubliceerd, t.w. 29 mei 1992 Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre, 19 augustus 1996 Een avond aan zee, 28 augustus 1996 For your eyes only….., 21 juli 1998 Zonsondergang, 23 september 2005 ’t Goude Hooft en Zondag 6 juni 2010 Van Zandvoort tot Noordwijk.