MET HET OOG OP DELFT EN HET LICHT OP MINISTER-PRESIDENT MARK RUTTE VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN

Het bezoek van gisteren van de groep TU-studenten uit Delft aan de kerkdienst van de Nederlandse Interkerkelijke Gemeenschap Costa del Sol in het Holland Huis in Torremolinos is voor mij aanleiding om op deze 84ste verjaardag van HKH Prinses Beatrix aansluitend aan mijn bericht over La Santísima Trinidad mijn correspondentie te memoreren waarin ik Delft heb vermeld: Brief van Drs T. Breuker d.d. 8 september 1993Bezoek aan het Revius Lyceum in DoornNational Education Exhibition NOT 1997Life in the breweryLetter to Mr Hans Backus about my marriage proposalViaje Real ter attentie van de Heer Hans Backus van Speedwell ReizenValentijn 1998KentekensGelovenYin en YangIn De Zevende HemelWederom witte rozenBilthovenLady in Blue and PurpleUpside downSanta ClausLudwig van BeethovenPaarse pettenDrakonisch –  Baakkring/Cervanteskring (2)26 oktoberborrelFC Cervantes (2)Koninginnendag in Hoogeveen en MeppelTerugblikken en vooruitzienVermogensbeheerDe VuystAA 93Geconsolideerd BalansHoofdlijnenWendyZuidenwindBrug naar de toekomstOnroerend goedWederom Nieuw LichtBrummenNieuwe statistieken februari 2005Diana, verhaal van een prinses (Deel 3)Werken met ontwikkelingstrajecten en Hopelessly devoted to you.

Delft is de geboorteplaats van Ir Klaas Tjalling Antoon Halbertsma (Delft 4 februari 1928 – Velp 29 december 2009).

In mijn dagboek van 2017 laat ik vandaag Het Licht schijnen op Minister-President Mark Rutte van het Koninkrijk der Nederlanden.

P.S. Nunca he tenido una vecina tan amable como Elisabeth.

21:00 Quizzvraag: Hoe heet de Canal Hopper waarmee wij in Kinderdijk een rondvaart hebben gemaakt op 21 juni 2016?