HULPACTIE OEKRAÏNE AAN DE COSTA DEL SOL

Aansluitend aan mijn bericht 2022/03/05/royalty-cheque-ontvangen-van-trafford-publishing/ zag ik gisteren op het NOS Journaal van 17:00 een gezamenlijke persconferentie van Boris Johnson  (UK), Justin Trudeau  (Canada) en Mark Rutte (NL) in 10 Downing Street. Vanuit deze achtergond ging mijn aandacht uit naar 2017/08/06/21-jaar-na-de-dag-van-henley-de-dag-waarop-prinses-diana-tot-echtscheiding-heeft-besloten-per-28-augustus-1996/. Hierna ontving ik vannacht onderstaand bericht vanuit de Nederlandse gemeenschap aan de Costa del Sol.

“Forwarded message HELP OEKRAIENE! ER IS BEHOEFTE AAN GELD EN GOEDEREN HIERONDER HET ADRES WAAR JE ZE AF KUNT GEVEN Het adres is C. Arapiles 1 in Fuengirola (dichtbij Lux Mundi). Ze hebben me een lijst gegeven van spullen die ze nodig hebben: Jodium, pijnstillers, EHBO kit, verband, elastisch verband, cremes voor brandworden, antibiotica, paracetamol, maagtabletten, celox, maandverband, cremes voor littekens, veel medische spullen etc.. Zaklantaarns, groenten in blik, batterijen, slaapzakken, nootjes, chocolade, energybars, vitaminetabletten (Supradyn), dekens.. etc Best Regards/Saludos Cordiales/Met vriendelijke groet, Arno Wiering”

Vanuit deze achtergrond vervolg ik met de weergave van mijn dagboek 2017 vanaf De Neude in Utrecht. 14:45 Ik heb het begin gezien van Het vragenuurtje in de Tweede Kamer en van Pieter Omtzigt vernomen dat Vicepremier Sigrid Kaag  zich thans in Maastricht  bevindt. 19:00 Mijn aandacht gaat nu in het bijzonder uit naar De schilder Manuel Múñoz Ruiz uit Spanje.