STAATSBEZOEK VAN DE PRESIDENT VAN COSTA RICA EN ECHTGENOTE AAN SPANJE

Aansluitend aan mijn bericht 20220327 Kerkdienst in het Holland Huis in Torremolinos ben ik aan het werk getogen met het verduidelijken van mijn dagboek in 2013. Ik beschouw het allemaal als een voorbereidende werkzaamheid om het geplande Cervantes Management Centrum tot leven te roepen. Binnen dit kader werd ik tijdens mijn werk op mijn website plotseling verrast met beelden uit de troonzaal van het Palacio de Oriente in Madrid waar Su Real Majestad Don Felipe de Borbón y Grecia zijn welkomstwoord uitsprak aan het presidentiële echtpaar van Costa Rica. Dit is te zien op SS.MM. los Reyes ofrecen un almuerzo en honor de SS.EE. el presidente y primera dama de Costa Rica.

18:00 Ontvangen van de Kamer van Koophandel in Leeuwarden: Onderwerp Herinnering inschrijven in het UBO-register. Kenmerk UBO-00b Datum 7-3-2022. Ik heb de Secretaris-Penningmeester van de Stichting Cervantes Benelux verzocht dit in orde te maken en vervolg met de weergave van mijn dagboek 2013 met 20130521 Volgens het spoorboekje..