GESPREK MET DE NEDERLANDSE BELASTINGDIENST IN APELDOORN EN VERVOLG VAN DE WEERGAVE VAN MIJN DAGBOEK 2013

Aansluitend aan mijn bericht 20220403 Prinses Margarita in WNL op zondag en afscheid van Dominee Griffioen heb ik vanmorgen om 9:30 telefonisch gesproken met een medewerkster van de Nederlandse belastingdienst in Apeldoorn om Algemeen Directeur Centrale administratieve processen drs. J.M. Melsen te bedanken voor zijn op 20220401 Brief van de Nederlandse Belastingdienst vermelde brief met kenmerk CAP/UCF/22/128 en vervolg de weergave van mijn dagboek 2013 vanaf 20130215 Julio Sampedro en Maarten Steenmeijer en 20130215 Viernes el 15 de febrero 2013 Plan de Empresa Centro de Gestión Empresarial en la Costa del Sol. 20:00 Sinds lange tijd weer een bezoek gebracht aan de sauna van Hotel Amaragua. Ik werd er vriendelijk ontvangen door Lucía en had er interessante gesprekken. Op de eerste plaats met een jonge Fransman uit Biarritz over onderzoeksrechter Hervé Stéphan in Parijs. Vervolgens met twee heren uit Cork en Belfast  in Ierland. Na terugkeer in Torremolinos Centro werd ik vanwege de regen onder een paraplu naar huis begeleid door een vriendelijke Spaanse jongedame met de naam Isabel uit de omgeving van Bilbao. Sinds mijn wandeling met Femke Halsema   vanuit de Florin & Firkin na afloop van de opnames van Spijkers met koppen naar mijn huisadres Neude 30C in Utrecht ben ik niet meer zo vriendelijk naar huis begeleid door een dame. In dit verband gaan mijn gedachten thans als voormalig directeur/oprichter van het Frans Spaans Instituut uit naar La vie en rose door Mireille Mathieu.