BEZOEK AAN DE TARGOBANK IN MÁLAGA EN BEZOEK AAN ARROYO DE LA MIEL

Aansluitend aan mijn bericht 20220425 Wilhelmina Een leven voor de troon heb ik vanmorgen een bezoek gebracht aan de TargoBank in Málaga teneinde een contract op te zeggen dat de heer Alfonso Reina van de voormalige vestiging aan de Avenida de los Manantiales in Torremolinos rond 30 maart 2019 heeft opgemaakt met het Franse bedrijf Cofidis. Ik kreeg van de receptioniste een telefoonnummer met het advies om dat telefonisch te regelen. Ik ben echter gewend dat het dienstdoende management van een bank dat voor mij regelt. Daarom heb ik – terwijl ik met de trein onderweg was naar Torremolinos – besloten om door te reizen naar Benalmádena Arroyo de la Miel waar volgens een brief van Reale Seguros d.d. 5 april 2022 een filiaal bestaat aan de Avenida de Las Palmeras 17 op de hoek van de Calle Girasoles. Eigenaardig. Want die vestiging is al enige tijd geleden opgeheven. Nochtans vond ik het de moeite waard om weer eens terug te keren in Arroyo de la Miel.

Vanuit deze achtergrond vervolg ik de vastlegging van mijn Dagboek 2013 met 201311/21 Boek 072 van mijn Letters to Diana Princess of Wales getekend verstrekt aan Jesús Lledó Rando van Live Spanish in Málaga.