HET LICHT OP STRATFORD-ON-AVON

Vandaag is het 25 jaar geleden dat ik een belangrijk gesprek heb gevoerd met Economic Development Manager Mr Philip Homer  van de District Council of Stratford-upon-Avon om daar het Britse hoofdkwartier van onze organisatie te vestigen.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht 20220427 Prinses Leonor in Wales mijn documenten waarin Stratford is vermeld: IntroductionAdministraciónAdministratieAdministration.  – Royal HouseDomicilioPlace of ResidenceVestigingsplaatsBedrijfsruimteBusiness AccommodationEuropean Cervantes FoundationCervantes HoldingCervantes EmpleoAutomation. En mijn correspondentie vanaf 19960714ASHMKB Landgoed De Horsten te Wassenaar (1) tot en met 20101128JHPW Your Wedding on 29 April 2011.

In dit verband ontving ik om 14:19 onderstaand bericht van onze voorzitter.

“Wilmar Bliek 14:19 (5 uur geleden) Aan alle deelnemers aan Koningsdag/Día de Rey 2022 Allereerst wil ik u allen namens het bestuur bedanken voor uw deelname aan het mooie feest dat we gisteren hebben gehad. Het was een mooi feest omdat u er was en omdat de Blue Basement Bigband geweldige muziek heeft verzorgd en de medewerkers van het hotel hun best hebben gedaan om het ons naar de zin te maken.

Achteraf toch jammer dat we hadden besloten om binnen te blijven want het heeft nauwelijks geregend (wat spettertjes rond een uur of drie maar dat was een kwartiertje later weer over). Maar in o.a. Elviria is het om die tijd met bakken naar beneden gekomen en ook nu regent het hier in La Mairena heel erg hard. Het waren zeer plaatselijke maar wel zeer zware buien en dat had zomaar ook in Alhaurín kunnen zijn.

Dit was de eerste maal dat we gebruik hebben gemaakt van dit hotel en ook voor hen was het een leerproces. En volgens de events manager Joy hebben ze er ook veel van geleerd.

Komende maandag gaan we als bestuur het feest evalueren. Indien u op-, aan- of bemerkingen hebt die we bij de evaluatie mee kunnen/moeten nemen dan hoor ik dat graag. Met vr. gr., Wilmar Bliek”

Ik kan hierop uitsluitend positief reageren in verband met het optreden van de band uit Hoevelaken. Daarbij denk ik aan de rotonde van Hoevelaken waarop ik vele rondjes heb gereden tijdens mijn rij-opleiding op de Amersfoortse Willem III die uiteindelijk naar Maarn hebben geleid en waarvan ik herinneringen heb opgetekend op 20031004 Information is the business en 20070811 Verhalen van De Number One.

Ik heb vanavond het Musical Awards Gala gezien en vind het teleurstellend dat Diana en zonen niet in de prijzen is gevallen. Ik heb vanavond het Musical Awards Gala gezien en vind het teleurstellend dat Diana en zonen niet in de prijzen is gevallen. Ik heb nooit een persoonlijke uitnodiging voor die musical ontvangen en kan dus ook niet oordelen over de inhoud. Ik vraag mij echter wel af of ze ‘Het ware verhaal’ op de planken hebben gezet. Het gevaar is namelijk groot dat producenten hun fantasie de vrije loop laten gaan. Vanuit deze achtergrond vervolg ik de weergave van mijn Dagboek 2013 vanaf 20131124 Don Felipe de Borbón en Het Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden.