EEN BIJZONDER ARTIKEL IN RADBOUD MAGAZINE

Als Alumnus van de Nijmeegse Radboud Universiteit ontving ik eveneens het Radboud Magazine Nummer #71 maart 2022 met de foto van ons aller Rob Jetten op de cover en op P.P. 6-11 het artikel ‘Ik ben ook minister voor de jongeren’ van Paul van den Broek en Mathijs Noij. Aansluitend aan mijn berichten 20220518 Een bijzonder artikel in Levende Talen Magazine en 20140602 Van Casper tot Jasper heb ik daarin de volgende fragmenten een Oranje tintje gegeven.

“Rob Jetten (Veghel, 1987) 20052012: Studie Bestuurskunde  Radboud Universiteit 2010-2017: Gemeenteraadslid (later fractievoorzitter) voor D66 in Nijmegen 2013-2017: Lid Tweede Kamer voor D66, vanaf mei 2021 fractievoorzitter Januari 2022: Minister voor Klimaat en Energie (Rutte IV) Woont samen met zijn partner in Ubbergen.

Alumnus Bestuurskunde Rob Jetten is met zijn 35 jaar een van de jongste ministers ooit. Ala minister voor Klimaat en Energie beschikt hij over tientallen miljarden euro’s om andere ministeries te bewegen tot klimaatmaatregelen. Een gesprek over politieke ambitie, toenemende agressie en de noodzaak van een lange adem.”

Ik heb  uit de eeste alinea van het interview opgemaakt dat zijn Ministerie thans is gevestigd in het Ministerie van Economische Zaken. Op dat Ministerie aan de Bezuidenhoutseweg  in Den Haag heb ik reeds in 1992 mijn beleidsplan overgedragen aan mevrouw Theodora Linck.

Vanuit deze achtergrond vervolg ik de weergave van mijn Dagboek 2014 vanaf 20140603 Mijn vriend Felipe VI.

14:25 Ik ontving om 12:44 de bevestiging van mijn inschrijving op het Platform Spaans “Hallo , Welkom bij Platform Spaans. Vanaf nu zul je alle nieuwe berichten in je mailbox ontvangen. Groeten, Platform Spaans.

Mijn reactie: 13:44 “Fantastisch! Hartelijk dank. Dan kunnen we nu concreet aan het werk om al die leerlingen en studenten Spaans die nu hun diploma’s halen een arbeidsmarktperspectief te geven. Ik verwijs daartoe naar mijn bericht cervantes.nu/2022/05/18/een-bijzonder-artikel-in-levende-talen-magazine/. Hartelijke groet, John van der Heyden Voorzitter Stichting Cervantes Benelux”

Ik zag op het NOS Journaal dat Minister-President Mark Rutte  over dezelfde mobiele NOKIA-telefoon beschikt als ondergetekende en de hieropvolgende verklaring van President Arno Visser van de Algemene Rekenkamer dat alles draait om zorgvuldig beheer. Uiterste zorgvuldigheid is nu helemaal geboden nu naar verluidt de sleepwet is aangenomen. 

19:20 Aansluitend aan mijn bericht 20140606 D Day, Woerden en John Stevens heb ik een saunabezoek gebracht aan Hotel Amaragua. Ik had daar een aangenaam onderhoud met een in Parijs woonachtige Belg. Vervolgens ben ik met een bus van AVANZA om 17:47 naar Torremolinos Centro teruggekeerd. Vanuit deze achtergrond vervolg ik mijn mémoires vanaf 20140606 Vervolg D-Day 2014.