PRINS

Tijdens de voetbalwedstrijd Vitesse – FC Utrecht van gisteren viel mij het woord ‘Prins’ op op de shirts van de Arnhemmers. Dit doet mij aanlsuitend aan het gestelde in 20220/22 The Connection en De Brabander denken aan de term ‘Prince of Europe’. Deze term treffen wij aan op pagina 55 van mijn boek ofwel mijn kerstverhaal van 9 december 1996. Vanuit deze achtergrond vervolg ik de weergave van mijn Dagboek 2014 vanaf 20140701 53ste geboortedag van Lady Diana Frances Spencer, Princess of Wales. De aandacht gaat vandaag ook uit naar de uitreiking van de Koning Willem I Prijs door Koningin Máxima en President Klaas Knot van De Nederlandsche Bank. 15:32 Ik mis Amber Brantsen op de Nederlandse televisie. Ook heb ik Dionne Stax lang niet meer gezien. 20:50 Vanuit deze achtergrond gaan mijn gedachten thans uit naar Mary Hopkin.