AMNESTY INTERNATIONAL

Ik werd vanmiddag op mijn vaste telefoon gebeld door een Spaanssprekende dame die klaarblijkelijk alleen op de hoogte was van mijn voornaam en naar haar zeggen belde namens Amnistía Internacional. Als Amigo del Rey de España communiceer ik niet via de telefoon met onbekenden en heb derhalve de hoorn op de haak gegooid aangezien ik druk aan het werk ben met mijn mémoires en thans ben aangeland bij mijn verslag van het 49ste Internationale Congres van de Asociación Europea de Profesores de Español in Ávila  vanaf 20140721 Bericht uit Ávila. 20:28 Naar aanleiding van de berichten over Boris Johnson  in het NOS Journaal van vanavond gaat mijn aandacht thans uit naar 10 Downing Street. 20:45 Na doorlezing van 20140726 Ávila-Torremolinos ben ik benieuwd wat Boris in november 2020 te vieren had met zijn medewerkers.

Ontvangen: www.es.amnesty.org/landing/donatella