HET LICHT OP MARIËLLE TWEEBEEKE EN WILLIBRORD FREQUIN

Met belangstelling heb ik gisteravond het televisiegesprek gevolgd tussen onze Mariëlle Tweebeeke en de Oekraïense President Zelensky in het programma Nieuwsuur. Motief om vandaag mijn documenten te memoreren waarin Mariëlle Tweebeeke is vermeld: 20100527 Pensioenregeling en Jan Peter Balkenende20100528 Verblijf in Amsterdam20100615 De vergadering in de Korte Nieuwstraat 6 te Nijmegen20100616 Earl Charles Spencer, Thom de Graaf en de Oranje dames20100618 Paars Plus20100702 Nederland-Brazilië 2-120130314 Franciscus I20130419 Liza20200407 Mariëlle Tweebeeke in gesprek met Minister van Buitenlandse Zaken Arancha González Laya van Spanje, Het Licht op Boris Johnson en mijn-documenten d.d. 7 april vanaf 5 januari 199120200408 Communicatie met Hartmut Stoesslein, mijn documenten d.d. 8 april vanaf 5-januari 1991 en Dragon’s Den onder leiding van Sander Schimmelpenninck vanaf zondag aanstaande om 21:25 op WNL –  20210330 Bedankje van D66, De achterkant van het gelijk, mijn documenten d.d. 30 maart vanaf 1997 en Earl’s Court in Londen en 20211209 17e verjaardag van mijn kleinzoon Max Lucas Christiaan, mijn verbindende elementen d.d. 9 december vanaf 1992 en Het Licht op Rothschild.

Vanuit deze achtergrond vervolg ik mijn dagboek vanaf 1 september 2014. 13:00 Met groot leedwezen heb ik kennis genomen van het overlijden van Willibrord Frequin op Hemelvaartsdag 26 mei jongstleden. 14:47 Daarom kijk ik nu aansluitend aan 20140904 De NAVOTOP in Wales en the dancing guard at Buckingham Palace naar Het laatste woord 27-05-2022. 15:38 Gezien. Willibrord was een man met Het Hart op de goede plaats. Het is opmerkelijk dat hij is overleden op Hemelvaartsdag waarop wij gedenken dat het lichamelijke overgaat naar het geestelijke. Ik heb Willibrord slechts één keer ontmoet. Dat was op 28 november 1997 in de Pieterskerk in Leiden. Hij kan het helaas niet meer navertellen. De overige toendertijd in de kerk aanwezigen kunnen dat gelukkig wel.

16:49 Nog even een berichtje voor mijn goede vriend uit Sint Petersburg: Beste Vladimir, Je zult je ongetwijfeld ons Colloquium in Moskou kunnen herinneren twintig jaar geleden. Ik richt deze boodschap deze keer in het Nederlands aan jou in het Kremlin aangezien ik mag veronderstellen dat er op de MGIMO-Universiteit voldoende lingüisten aanwezig zijn om dit bericht voor jou in het Russisch te vertalen. Ik zag zojuist de lancering van een hypersonische raket vanaf een Russisch marineschip. Ik begrijp dat het je er veel aan gelegen wil liggen om het grondgebied van de Russische Federatie te verdedigen zodra dat noodzakelijk mocht blijken. Ik ben echter wel van mening dat dit soort activiteiten niet ten goede komt aan onze vriendschappelijke relatie. Ik heb de probleemsituatie in de Oekraïne waarvoor jij reeds vanaf 2014 een oplossing hebt gezocht gedurende de afgelopen acht jaar met belangstelling gevolgd. Dat betreft tevens het verlies van het zangkoor van Alexander Alexandrovich uit Sint Petersburg wiens optreden met Spaanstalige liederen mij buitengewoon heeft gecharmeerd. In dit verband heb ik ook kennis genomen van het verlies van deze zanggroep bij een vliegtuigongeluk boven de Zwarte Zee. De tijd om al deze feiten te ontkennen Beste Vladimir is achter de rug. Ik wens jou succes met het herstel van de grenzen met de Oekraïne en roep jou nu op om samen met President Zelensky een Vredesverdrag op te maken  teneinde de stabiliteit in jullie betwiste regio te garanderen. Spazieba, John van der Heyden.

18:00 Ik drink thans een glas Leffe. Blond deze keer. Morgen ga ik weer naar de kerk. Er is geen enkele raket die Ons Geloof kan vernietigen. Ik hecht uitsluitend aan samenwerking en dan denk ik op de eerste plaats aan de raket met de naam Ariane. Ik wijs alle ideeën van Donald Trump van de hand. Hij is trouwens niet bevoegd om zich te mengen  in Onze Zaak . En laat ik helder zijn. Het opgeven van duizenden (zo niets meer) soldaten is niet verantwoord terwijl een oplossing van het probleem simpelweg kan worden opgelost met de ondertekening van een Vredesverdag tussen de President van Oekraïne en de Russische Federatie.

Tot ziens in Paleis Soestdijk.