INSTITUTO CERVANTES BENELUX ENGLAND AND WALES

Opleiding en Training, Werving en Selectie, Management, Business Consultancy, Reizen, Vertaalservice, Tolkenservice, Public Relations, Communicatie, Publishing, Spaans in Spanje, Amerika, Ondernemerschap, Luchtvaart, Automatisering, Internet, Productions, Verzekeringen, Hotels, Bankbedrijf, Voetbal, Prinses Diana Stadion, Televisie, Onroerend goed

DE MANAGEMENTGOEROE

DE HISPANIST

DE ORGANISATIEDESKUNDIGE

DE FINANCIEEL ECONOOM

Dinsdag 7 mei 2002 00.05 Ontvangen van Pageonelit aan "undisclosed-recipients:;" Subject: Promote your book. 78% of Pageonelit.com's website visitors come from The United States and the other 22% is broken into these countries in order of most relevant Canada, Australia, United Kingdom, New Zealand, Ireland, Norway , Switzerland, Israel, Japan, Germany, Denmark, Singapore,Trinidad, Netherlands, India, France, Belgium and Poland, Hong Kong, South Africa, Finland, Argentina, Brazil, Lebanon, Spain, Portugal, Bermuda and Turkey. 09.05 Antwoord niet mogelijk i.v.m. boodschap An error occurred while sending mail. The mailserver responded: sorry, your envelope sender is in badmailfrom list (# 5.7.1). Please check the message recipients and try again. $ 250,- is op dit moment bovendien boven de begroting. 17.00 Om 16.26 heb ik de poststukken 7 MEI 2002 PAARS III TER ATTENTIE VAN FRACTIEVOORZITTER JAN PETER BALKENENDE VAN HET CDA, 7 MEI 2002 PAARS III TER ATTENTIE VAN FRACTIEVOORZITTER THOM DE GRAAF VAN D66, 7 MEI 2002 PAARS III TER ATTENTIE VAN FRACTIEVOORZITTER AD MELKERT VAN DE PARTIJ VAN DE ARBEID en 7 APRIL 2002 PAARS III TER ATTENTIE VAN FRACTIEVOORZITTER HANS DIJKSTAL VAN DE VOLKSPARTIJ VOOR VRIJHEID EN DEMOCRATIE aan de fractievoorzitters van de vier grote partijen per expres verzonden. Eén van de vier: 7 MEI 2002 PAARS III TER ATTENTIE VAN FRACTIEVOORZITTER THOM DE GRAAF VAN D66. Voorts: 7 MEI 2002 RICHTLIJNEN TER ATTENTIE VAN DE PRESIDENT VAN HET WERELD KANKER ONDERZOEK FONDS. Vanmorgen koffie gedronken bij de Nederlandse club. Hartelijk ontvangen door de weduwe van Dik Vogelaar. Marianne was nog niet naar Noordwijk teruggekeerd. Zij gaat vandaag, naar haar zeggen. Vanavond even bij de Klikspaan langs. Henk was jarig en heeft het boek ontvangen. In Villa BVD in het Scheveningse Kurhaus vroeg Frits Barend of er al een reactie was ontvangen van de koningin op de moord op Pim Fortuyn. Een overbodige vraag. Het is HARE MAJESTEIT immers niet toegestaan de komende parlementsverkiezingen te beïnvloeden. De MINISTER-PRESIDENT is verantwoordelijk.

8 MEI 2002 STICHTING WERELDOUDERS (2)

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is legally registered at the Benelux Trade Registrar under deposit numbers 0508277 and 843323 in class 41: education, trainings and courses and is a tradename of the Foundation Cervantes Benelux in Nijmegen, registered under number 41211928 of the Chamber of Commerce of Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX está legalmente depositado como marca comercial en el registro de marcas del Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bajo los números de depósito 0508277 y 843323 en clase 41: educación, enseñanza y cursos y es un nombre comercial de la Fundación Stichting Cervantes Benelux en Nimega, inscrito bajo número 41211928 de la Cámara de Comercios en Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House Cardiff.

INSTITUTO CERVANTES BENELUX is als handelsmerk wettig gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder depotnummers 0508277 en 843323 in klasse 41: onderwijs, opleidingen en cursussen en is een handelsnaam van de Stichting Cervantes Benelux te Nijmegen, ingeschreven onder nummer 41211928 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam (IBAN: NL91INGB0004729266 BIC: INGBNL2A). Instituto Cervantes Limited is registered for England and Wales under Company No. 3300636 at Companies House, Cardiff.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN